Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت عالی نظارت بر انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستاهای استان اردبیل گفت: نتایج انتخابات شورای شهر اردبیل هنوز به تائید هیئت نظارت استان نرسیده است.

رضا کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل اظهار داشت: براساس صورت‌جلسه‌ای که از سوی هیئت‌ اجرایی و هیئت نظارت بر انتخابات شهرستان اردبیل به هیئت عالی نظارت استان ارائه شده هیچ گونه تغییری در نتیجه انتخابات شورای شهر اردبیل بعد از بازشماری ایجاد نشدهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: هیئت‌ اجرایی و هیئت نظارت بر انتخابات شهرستان اردبیلگزارش نهایی خود را مبنی براین دادند که تغییراتی بعد از بازشماری 15 درصد از صندوق‌های رای در ترکیب اعضای اصلی و علی‌البدل شورای شهر اردبیل حاصل نشد و نتایج این دوره از انتخابات شورای شهر همان نتایج قبلی است.

رئیس هیئت عالی نظارت بر انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستاهای استان اردبیل بیان کرد:بر این اساس به دنبال اعتراضات و طرح شکایات از سوی برخی کاندیداهای شورای شهر اردبیل بازشماری آرا در گام نخست به صورت پنج درصدی از صندوق‌های رای و در گام دوم به صورت 10 درصدی صندوق‌ها به انجام رسید و در مجموع پس از شمارش 15 درصدی به تعداد 36 صندوق براساس اعلام هیئت‌های نظارت و اجرایی شهرستانآرایش اعضای اصلی و علی‌البدل همان افراد قبلی اعلام شده است.

کریمی با بیان اینکه تصمیم‌گیری نهایی در مورد تائید صحت و سلامت انتخابات بر عهده هیئت نظارت استان است، افزود: هنوز جلسه‌ای در این زمینه تشکیل نشده و احتمالا فردا با تشکیل جلسه‌ای اعضای هیئت عالی نظارت بر انتخابات استان در این زمینه مباحث را مطرح و نتیجه‌گیری خواهند کرد تا به مردم اطلاع‌رسانی شود.

نماینده مردم شهرستان‌های اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه هنوز نتایج اعلام شده به تائید هیئت عالی نظارت استان نرسیده است، تصریح کرد: در زمینه تصمیم‌گیری نهایی،اعتراضات نامزدها و دلایل آنها، گزارش‌هایی که در این حوزه وجود دارد و نیز اظهار نظر هیئت‌های نظارت و اجرایی شهرستانمورد بررسی قرار گرفته و پس از طرح کلیات نتیجه‌گیری نهایی اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/

R41374/P1377/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۱۶۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسن خجسته : به واسطه های چند رجال سیاسی گفتم با هیچ کسی ملاقات نمی کنم /می خواهم در مجلس مستقل باشم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حسن خجسته باقرزاده با اشاره به کاندیداتوری‌اش در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت : برخی‌ها با خود من تماس گرفتند و گفتند که اگر می‌خواهید در لیست باشید، دیداری با هم داشته باشیم. من گفتم با هیچ‌کس ملاقات نمی‌کنم؛ می‌خواهم در مجلس مستقل باشم. اگر به مجلس رفتم الحمدالله، اگر هم راه نیافتم باز الحمدالله.

بنابر روایت ایرنا، وی افزود: واسطه‌های چند نفر از رجال سیاسی برای ملاقات با من تماس گرفتند و من گفتم تا قبل از انتخابات هیچ ملاقاتی نخواهم کردم، چون گفته بودند فلانی را در لیست بگذاریم من گفتم تصمیم با خودشان است.

عضو فهرست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با بیان اینکه اگر اسم مرا در لیست گذاشتند که از آنها خیلی تشکر می‌کنم، اگر هم نگذاشته بودند گله‌ای نخواهم کرد، اظهار کرد: من می‌خواهم اگر به مجلس رفتم، مستقل باشم. «خواهی به کعبه رو کن و خواهی به سومنات. از اختلاف راه چه غم، رهنما یکی است»

وی با بیان اینکه «والله»، «والله» بنده از رأی‌ام در قیامت دفاع می‌کنم و به آنچه که فکر می‌کنم درست و حق است رأی خواهم داد، تاکید کرد: اصل ۴۴ را باید واقعا جدی گرفت. ظرفیت‌های فردی و سرمایه‌ای در کشور وجود دارد اما راه آنها بسته است. اگر ما می‌گوییم جهش اقتصادی، دولت فعالیت آن را انجام می‌دهد اما زمینه‌ها را باید مهیا کنیم و در واقع دولت نقش تنظیم‌گری داشته باشد. وظیفه دولت ایجاد یک محیط رقابتی منصفانه است. دولت نباید رقیب باشد و اجازه ندهد انحصار ایجاد شود و یک نفر همه بازار را در اختیار بگیرد.

عضو فهرست ائتلاف جبهه شورای انقلاب تصریح کرد: وقتی از دولت نام می بریم شاید منظور رئیس جمهور یا وزیر نباشند، بیشتر سازمان‌ها، شرکت‌ها، موسساتی هستند که خیلی‌ها هم پاسخگو نیست. این پایگاه‌های قدرت است بخش‌هایی از درون دولت نمی‌خواهند آن را از دست بدهند.

خجسته باقر زاده سازمان مدیریت و برنامه و بودجه باید رفتار شرکت‌ها را ارزیابی کند و آنها را توبیخ و یا تشویق کند، اما ما این کارها را انجام نمی‌دهیم، تصریح کرد: ما می‌توانیم برای شرکت‌ها قالب بگذاریم. اول سال به مدیر بگوییم که این شرکت با این سرمایه چقدر می‌تواند درآمد کسب کنند. نظارت مجلس هم بسیار مهم است، البته نه اینکه قانون مهم نباشد.

وی با بیان اینکه مدیر ۴ وظیفه اساسی دارد، برنامه‌ریزی، سازماندهی، اجرا و نظارت و کنترل را از جمله وظایف او می داند و می‌گوید: اگر قرار شد مدیر فقط بر یک وجه تکیه کند، کدام وجه باید باشد و همه بگویند وجه آخر زیرا از این طریق حتی می‌توانید برنامه‌تان را اصلاح کنید و اتفاقا در این موضوع غفلت شد.

نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: گر بر اجرای قانون نظارت شود، هم ضعف‌های قانون و هم کاستی‌های اجرا و آیین‌نامه‌ها و هم ضعف کسانی که باید اجرا کنند مشخص می‌شود. قانون خوب نیازمند نظارت خوب است.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904434

دیگر خبرها

  • ۱۴ هزار نفر برای دریافت زمین ثبت‌نام کرده‌اند
  • حسن خجسته : به واسطه های چند رجال سیاسی گفتم با هیچ کسی ملاقات نمی کنم /می خواهم در مجلس مستقل باشم
  • فعالیت ۱۵۰۰ ناظر در برگزاری انتخابات شیراز و زرقان + فیلم
  • نتایج انتخابات الکترونیک پس از امضای صورت‌جلسه شعب اعلام می‌شود
  • باشگاه های ورزشی زنجان زیر ذره بین نظارت
  • نتایج انتخابات الکترونیک پس از امضای صورتجلسه شعب اعلام می‌شود
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • دور دوم انتخابات مجلس در خراسان رضوی الکترونیکی برگزار نمی‌شود
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد