Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامحسین غاربی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگاران افزود:از فعالان رسانه ای و شبکه های مجازی استان انتظار می رود از گمانه زنی در خصوص نتایج انتخابات خودداری کرده و مردم هم منتظر اعلام رسمی نتایج از سوی مراجع مربوطه و از طریق رسانه های رسمی باشند.

وی بیان کرد: انتشار هرگونه شایعات و اخبار تردیدآمیز می تواند موجب ایجاد تنش و بحران در جامعه شده و جرم محسوب می شود بنابراین ضرورت دارد صبوری پیشه کرده و منتظر اعلام رسمی نتایج انتخابات باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غاربی گفت: کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات استان از ساعات اولیه شروع انتخابات در استانداری مستقر شده و اطلاعیه ها و اخبار مربوط را از طریق سایت و کانال استانداری  منتشر می کند.

 ۹۷۴ هزار نفر در استان واجد شرایط رای دادن هستند اظهار داشت: حدود ۴۸ هزار نفر نیز رای اولی در استان وجود دارد که می توانند در انتخابات مشارکت کنند.

۲۲ هزارنفر در سطح استان اردبیل به عنوان عوامل برگزاری این دوره از انتخابات شامل نیروهای اجرایی،نظارتی ،بازرسی و انتظامی کار رای گیری از مردم استان را در سطح یک هزار و ۲۹۵ صندوق اخذ رای ثابت و.سایر بعهده دارند. .

برچسب‌ها مجلس یازدهم اردبیل مشارکت سیاسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس یازدهم اردبیل مشارکت سیاسی مجلس یازدهم اردبیل مشارکت سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۸۳۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۵۰۰ شعبه اخذ رأی در ۲۲ حوزه انتخابیه وجود دارد

محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت و اطلاعات در مورد مرحله دوم انتخابات مجلس، گفت: ان‌شاءالله از ساعت ۸ صبح ۲۱ اردیبهشت انتخابات مرحله دوم مجلس شورای اسلامی آغاز خواهد شد. بر اساس قانون ۱۰ ساعت مدت زمان رأی گیری خواهد بود و تمدید بعد از ساعت ۱۸ با تشخیص وزیر کشور است که اطلاع رسانی آن در روز انتخابات صورت خواهد گرفت.

وی افزود: تعداد ۲۲ حوزه انتخابیه درگیر برگزاری انتخابات مرحله دوم هستند که در ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری خواهد بود. همچنین ۱۱۵۰۰ شعب اخذ رأی برای این ۲۲ حوزه انتخابیه در نظر گرفته شده است و در عین حال که حدود ۶۵ درصد از شعب ما، مختص انتخابات الکترونیکی است و مابقی با تعرفه‌های رأی گیری برگزار می‌شود.

ستاد انتخابات وزارت کشور تاکید کرد: هشت حوزه انتخابی از ۲۲ حوزه انتخابیه به صورت تمام مکانیزه و الکترونیک خواهد بود که ما در تهران به طور متوسط چهار صندوق الکترونیکی مستقر می‌کنیم تا در دیگر حوزه‌های انتخابیه ازدحام خاصی برای رأی دهندگان صورت نگیرد و به سهولت رأی گیری انجام شود.

اسلامی گفت: بر اساس هماهنگی‌هایی که با ستادهای انتخابات استانی شکل دادیم و جلساتی که باهم داشتیم آخرین تمهیدات و آخرین هماهنگی‌ها صورت گرفته است و امروز پیکر بندی دستگاه احراز هم برای حوزه‌های انتخابی ارسال شد و بر اساس قانون چنانچه نامزدی قصد انصراف داشته باشد تا ساعت ۸ صبح روز سه شنبه ۱۷ اردیبهشت، یعنی ۷۲ ساعت قبل از زمان رأی گیری، این امکان برای او فراهم است.

تاکنون داوطلبی انصراف نداده است

وی در خصوص افراد انصراف داده اظهار کرد: تا الان گزارشی از انصراف ۹۰ نامزدی ک ه برای مرحله دوم در حال رقابت هستند نداریم و ان شاءالله بازه تبلیغات هم ساعت ۸ صبح روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت به پایان می‌رسد و امیدواریم که به خوبی و به سلامت انتخابات را در ۲۱ اردیبهشت ان شاءالله برگزار کنیم

اسلامی با اشاره به واجدین رأی اذعان کرد: در خصوص واجدین حضور در انتخابات که در این فاصله مرحله اول تا دوم به سن قانونی می رسند و آنهایی که در مرحله اول هم شرکت نکردند، گفت: متولدین ۱۳۸۵/۰۲/۲۱ به قبل می‌توانند در این انتخابات شرکت کنند البته آن دسته از واجدین شرایط که متولدین ۱۳۸۵/۰۲/۲۱ به قبل هستند چنانچه در هیچیک از حوزه‌های انتخاباتی رأی نداده باشند، می‌توانند در یکی از این حوزه‌های ۲۲ گانه رأی بدهند و کسانی که در مرحله انتخاب مرحله اول ۱۴۰۲/۱۱/۱۲ در یک حوزه رأی دادند باید در همان حوزه در انتخابات مرحله دوم شرکت کنند.

وی با ذکر مثالی تشریح کرد: مثالی خدمت شما عرض کنم فرض بفرمائید فردی در تهران در ۱۱/‏۱۲/‏۱۴۰۲‬ رأی داده، این فرد صرفاً می‌تواند در تهران رأی دهد و دیگر نمی‌تواند در مشهد یا در خرم آباد رأی دهد. بلکه در همان حوزه انتخاباتی که رأی داده است باید شرکت کند و ما داده‌های این رأی دهندگان را در دستگاه احراز پیکر بندی می‌کنیم و طبعاً با داده‌هایی که موجود است در ابتدای رأی گیری استعلام صورت می‌گیرد و مشخص می‌شود که این فرد واجد شرایط رأی دهی است یا خیر.

کد خبر 6100501

دیگر خبرها

  • توزیع ۱۶ هزار و ۳۵۴ صندوق در ۵ شهرستان حوزه انتخابیه تهران
  • ۱۱۵۰۰ شعبه اخذ رأی در ۲۲ حوزه انتخابیه وجود دارد
  • توزیع بیش از ۱۶ هزار صندوق رای در ۲ حوزه انتخابیه تهران و ورامین
  • صندوق اخذ رای الکترونیکی چگونه کار می‌کند؟
  • نتایج انتخابات الکترونیک پس از امضای صورت‌جلسه شعب اعلام می‌شود
  • نماینده قوی، پشتوانه مردمی می‌خواهد
  • نتایج انتخابات الکترونیک پس از امضای صورتجلسه شعب اعلام می‌شود
  • مشارکت پرشور در مرحله دوم انتخابات لازمه انتخاب نماینده اصلح است
  • انتخابات دور دوم مجلس در زنجان چالش بین فضاسازی و حقیقت
  • آمادگی هر دو حوزه انتخابیه خوزستان برای برگزاری انتخابات