Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهروز ندائی در گفت‌و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: ما از تلاش‌های ۴۲ هزار و ۵۰۰ نفر دست‌اندرکار و عوامل برگزاری انتخابات اعم از هیئت‌های اجرایی، نظارت، انتظامی، دستگاه‌های قضائی، اطلاعاتی و… قدردانی می‌کنیم که در یک فرآیند پنج ماهه انتخاباتی با شکوه را در اردبیل زمینه‌ساز شدند.

وی تصریح کرد: انتخابات شوراها در یک‌هزار و ۵۶ روستا و ۳۱ شهر استان برگزار شد که در روستاها بیش از ۵۴۷ عضو اصلی شوراها و در شهرها نیز ۲۶۶ عضو اصلی مسئولیت خطیری را بر عهده گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس ستاد انتخابات استان اردبیل با بیان اینکه فرآیند انتخابات شوراها متفاوت از ریاست جمهوری بوده و اعضای هیئت اجرایی و نظارت سعی می‌کنند به صورت دقیق بر فرآیند انتخابات در یک پروسه‌ای متفاوت نظارت داشته باشند، گفت: به غیر از شهر اردبیل، در سایر شهرها روند انتخابات با صحت و اطمینان کامل در همان مراحل اولیه تأیید شد و در مرکز استان سعی شد تا بازشماری در سه مرحله به میزان ۲۵ درصد اتفاق بیفتد تا اتقان و اطمینان بر آرای مردم حاصل شود.

ندائی افزود: هیئت‌های اجرایی که معمولاً شخصیت‌های حقوقی شامل فرماندار، دادستان، رئیس دادگستری، رئیس ثبت احوال، رئیس آموزش و پرورش و ۹ نفر از معتمدان هستند، در کنار هیئت نظارت تلاششان بر برگزاری انتخاباتی سالم همراه با جلب اعتماد مردمی است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: در شهر اردبیل بازشماری آرا انجام شد و در آرای ۱۸۹ داوطلب تغییراتی به وجود آمد که البته ۱۸ نفر اعضای اصلی و علی‌البدل با تغییر آرا روبه‌رو بودند و یک عضو علی‌البدل به اصلی تبدیل شده و در کنار آن برخی از آرا نیز کم و زیاد شده است.

ندائی با انتقاد از اعلام زودهنگام نتایج بعد از بازشماری در اردبیل اضافه کرد: قرار نبود عده‌ای در فضای مجازی در این زمینه جولان بدهند بلکه نتایج نهایی باید از سوی ستاد انتخابات و فرمانداری‌ها اعلام می‌شد که به نظر می‌رسد اعلام نتایج به صورت زودهنگام اضطرابی را در کاندیداها و افراد به وجود آورد که به طرح برخی از مسائل نیز دامن زد.

رئیس ستاد انتخابات استان اردبیل بیان کرد: امکان تخلف به صورت عمدی و سهوی در فرآیند انتخابات دور از ذهن نیست ولی تمام تلاش هیئت اجرایی و نظارت بر این بوده تا انتخاباتی سالم برگزار شود که قطعاً در صورت اثبات تخلف با متخلفان نیز برخورد قانونی انجام خواهد شد.

وی در پایان ادامه داد: اعلام نتایج در شهر اردبیل با راهیابی ۱۱ عضو اصلی از سوی مسئولان به انجام رسیده و هیچ تغییری در این فرآیند اتفاق نیافتاده و با تأیید انتخابات پرونده ششمین دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا در استان اردبیل نیز بسته شد.

کد خبر 5256633

منبع: مهر

کلیدواژه: اردبیل بهروز ندایی انتخابات شورای شهر و روستا بازشماری آرا ویروس کرونا آمار کرونا بوشهر کرمانشاه شیوع کرونا گرگان خطبه های نماز جمعه واکسن کرونا اردبیل اراک ایلام سیستان و بلوچستان حجاب و عفاف عکس استانها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۵۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، محمد هاشمی رفسنجانی در گفت‌وگو با ایرنا درباره اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخاب مجلس گفت: مجلس دو وظیفه مهم دارد یکی قانونگذاری و دیگری نظارت بر اجرای قانون است.

وی افزود: اکنون بسیاری از مشکلاتی که در کشور بخصوص در حوزه فساد به وجود می‌آید به دلیل عدم نظارت بر اجرای قانون است چراکه اگر نظارتی وجود داشت اینقدر فساد نبود. مشکلات کوچک و بزرگی که در حال حاضر در کشور وجود دارد اگر نیاز به قانون مناسب دارند، این قوانین باید تصویب شوند.

این فعال سیاسی نقش مجلس در اداره کشور را نقش بسیار بزرگ و بااهمیتی توصیف و خاطرنشان کرد: از این جهت اگر نمایندگان مجلس کسانی باشند که دانش و تعهد و نظارت بر اجرا داشته و کارآمد باشند و قوانین خوب تصویب کنند وضعیت کشور و مردم بهتر از این خواهد بود.

هاشمی ادامه داد: بنابراین به لحاظ تحلیلی بسیار مهم است که مردم با توجه به شرایطی که دارند نمایندگانی را انتخاب کنند که آنها را به‌ خوبی می‌شناسند و مطمئن هستند که در جهت رسیدگی به حل مشکلات مردم حرکت می‌کنند، قوانین مناسب تصویب و بر آن قوانین نظارت می‌کنند.

وی تصریح کرد: مشارکت و حضور پرشور مردم ‍پای صندوق‌های رای از این جهت مهم است که مجلسی روی کار بیاید که هم دغدغه و شرایط مردم را مدنظر قرار دهد و هم برای رفع گرفتارهای‌ مردم تلاش کند و از طرفی نظارت بر اجرای قوانین هم داشته باشد.

گفتنی است، دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی جمعه ۲۱ اردیبهشت در ۲۲ حوزه با رقابت برای ۴۵ کرسی از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، انتخابات در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • پاسخ رهبری به تصمیم شمخانی و خاتمی برای کاندیداتوری در انتخابات به روایت آیت الله هاشمی /فیدل کاسترو شروع به حرف زدن که می کند، دیگر متوقف نمی شود
  • فعالیت ۱۵۰۰ ناظر در برگزاری انتخابات شیراز و زرقان + فیلم
  • نتایج انتخابات الکترونیک پس از امضای صورت‌جلسه شعب اعلام می‌شود
  • باشگاه های ورزشی زنجان زیر ذره بین نظارت
  • نتایج انتخابات الکترونیک پس از امضای صورتجلسه شعب اعلام می‌شود
  • شعار ثبت نام؛ ثبت‌نام مطلوب و خانواده مداری است
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • دور دوم انتخابات مجلس در خراسان رضوی الکترونیکی برگزار نمی‌شود
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد